.

Tijdens mijn trainingen en presentaties en op mijn website maak ik graag gebruik van animaties. Ze kunnen dienen als introductie of samenvatting om later terug te kunnen kijken. Een verhaal helder en duidelijk vertellen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Sommige mensen luisteren liever, anderen lezen liever en nog weer anderen kijken liever. Door je verhaal in een animatie te gieten, combineer je alle drie de voorkeuren.

In een whiteboard animatie breng je in een korte tijd op een unieke en originele manier je verhaal voor het voetlicht. Het wordt verteld aan de hand van graphics, foto’s, woorden en, indien gewenst, muziek of een voice-over. De wijze van presenteren stimuleert de kijker en vergroot de aandacht van het gebodene. Terug vertellen wat je zojuist hebt gezien en geleerd wordt een stuk gemakkelijker na het zien van een animatiefilmpje. Om de aandacht blijvend vast te houden duurt een animatie, afhankelijk van de inhoud, 30 seconden tot maximaal 10 minuten.

Deze animaties zijn te gebruiken in een presentatie, als (onderdeel van een) training of om de aandacht te vragen voor een product. Neem contact met me op over de mogelijkheden om een animatie op maat te laten maken.

Voorbeelden:

Over Patricia Herber:

Introductie processen verbeteren door verspilling verwijderen:

Overzicht wanneer gebruik je welke leantools:

LinkedIn-Logo-2C

!!PH Training en Advies logo

>> Over Patricia HerberWerkervaringAdviesTrainingVisualiseer uw verhaalContactSitemap <<